Den Grønne Drages vision:

Vi har en drøm om at være et anderledes forlag, hvor vi gør mangt og mere end blot at udgive bøger. Vi ønsker på mange fronter at arbejde for at gøre bøger og fortællinger populære igen. Før selvom vi her på redaktionen elsker gaming og andre computerbaserede glæder, så ved vi, at bøger kan noget ingen andre medier kan. Bøger kan stimulere menneskers fantasy og nysgerrighed og give os en forståelse af verden, som langt overgår den, vi kan finde andre steder. Gode fortællinger bringer os sammen og giver os håb i mørke tider. Desværre læser færre og færre mennesker.

For Den Grønne Drage er det en selvfølge, at vi ikke blot skal udgive bøger, men også arbejde for at bringe fortællingerne ind i vores fælles rum igen. Derfor er det vores mål at forsøge at deltage i så mange forskellige arrangementer som muligt især i vores lokalområder. Vi vil drage derud, hvor mennesker er og fortælle vores historier, så vi kan bidrage til at minde om glæden ved at læse en god bog.


Vi har ingen visioner om at blive et stort forlag, og således vil vi kun udgive få bøger om året. Til gengæld gør vi meget ud af en bogudgivelse, og vi tror på, at vi ved at skabe fortællinger omkring bøgerne fx i form af merchandise og udstillinger på vores stand kan fange nye læsere. Derfor vælger vi kun manuskripter, der passer ind i vores udgivelsesprogram, som vi planlægger 1-2 år frem. (læs mere her)