Har du et manuskript færdigt, som du gerne vil sende til os? Så læs siden her grundigt igennem først. 


Du skal sende os hele dit manuskript samt en synopsis, der max må fylde 1 A4 side. Vedlæg også et følgebrev, hvor du fortæller om dig selv og fremhæver punkter fra dit CV, der kan være af interesse for os som forlag. Har du fx undervist børn er det et plus, hvis du har skrevet en børnebog. Er du vant til at stå foran store forsamlinger, eller er du kreativ på en måde, som kan bruges til at skabe ekstra interesse omkring din historie, så fortæl os om det. Som et lille forlag kigger vi ikke kun på din historie, men også på, hvad du vil kunne bidrage med til forlaget og vores bøgers synliggørelse.


Krav til manuskript:

Word - almindelige tekst - ingen formatering som fx. centrering eller lignende.

1,5 linjeafstand

Indryk ved nye afsnit

Font størrelse 12

Dit manuskript skal være redigeret og nogenlunde korrekturlæst. (Når vi vælger mellem flere manuskripter, tæller det som et stort plus, hvis dit manuskript ikke er fyldt med fejl. Men det er op til dig selv, hvor meget du vil gøre. Ved rigtig mange fejl vil vi dog sandsynligvis ikke læse det færdigt.)


Hvordan gør vi?

Først læser vi din synopsis og vurderer, om din historie passer til vores udgivelsesprofil det pågældende år. Gør den det, begynder vi at læse dit manuskript og foretager en grundigere vurdering. Vi kan desværre ikke tilbyde begrundede afslag, men du kan være heldig, at redaktøren har lavet kommentarer i dit dokument, som vi så i nogle tilfælde vil tilbyde dig at få tilsendt.

Får du afslag, skal du dog på ingen måde opgive. Vi planlægger som sagt kun få udgivelser pr. år og derfor er vores udvælgelse meget streng og afhænger i høj grad også af, hvor godt din bog passer sammen med vores andre planlagte udgivelser. Send til

kontakt@thegreendragon.dk

(vi modtager ikke manuskripter med post)