Nyheder

Mysterier på Hvidegaard 2 og notesbogen udkommer d. 28/11 - 2019


Læs mere og køb bøgerne på webshoppen.

Bogudgivelse Markus Notesbog (Trykt udgave)

Juni 2018

Aalborg Kulturskoles elever illustrerer specialudgave af Mysterier på Hvidegaard.

Juni 2018

De sidste par måneder har Aalborg Kulturskoles elever arbejdet med at illustrere Mysterier på Hvidegaard, og det forløb blev afsluttet med en velbesøgt udstilling af de unge menneskers originalværker på Waar Hovedgaard ved Nibe. På dagen blev Mysterier på Hvidegaard udgivet i en specialudgave med alle børnenes illustrationer i.


Læs artikel i avis her


Se illustrationer med mere på J.L.Strickers facebookside herBogudgivelse

marts 2018

Cyprianus, Heksens bog er første bind i en ny serie for børn og eventyrlystne sjæle om Silje, Peter og Markus, der tyder de mystiske runer på et kort og starter en spændende (og farlig) skattejagt på en gammel heksebog. Er du til gåder, hemmelige gange, gamle klostre, mystiske væsener og hekse, så er denne serie lige noget for dig.


Med til serien hører Markus´notesbog, som er fyldt med ekstra materiale til bøgerne. Læs om hekse, sorte hunde, uddrag fra gamle heksebøger, spændende sagn fra Øland, hvor historien foregår og meget mere. Inserts til notesbogen kan printes på www.mysterierpåhvidegaard.dk og her kan notesbogen desuden læses online eller printes helt gratis, hvis man har kodeordet fra bogen.

RECENT

10/12-2019


Markus Hvid - Notesbog er på vej til butikkerne.

28/11-2019 

Mysterier på Hvidegaard 2 udkommer.

POPULAR
Kontakt@thegreendragon.dk

50736993